Post by welquirattvergti on Mar 6, 2022 15:25:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beasts of Balance ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beasts of Balance IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара тачке грешака ▞▞▞
▞▞▞ Beasts of Balance 2022 version ▞▞▞
Забавно је и изазовно
Заиста је добро, али постављање је мука
Beasts of Balance Namizne igre neu
одлична игра за све узрасте
Сјајно. Нема других речи осим Сјајно!!
Мој 6-годишњак то воли. Забава и за одрасле. Постављање и почетак рада били су брзи и лаки.
Потребно је више комада да би била одлична игра. Купите додатне животиње и биће много боље.
Деца воле игре!
Заиста добро ради, када ради. Понекад не реагује на звер или артефакт и једноставно се заглави.
Добро! Занимљив концепт!
Забавно је по кишним данима
Апсолутно невероватан! Мора да је једна од најзабавнијих игара које сам икад играо. Тако је добар, а концепт је супер маштовит. Апсолутно се свиђа, нема недостатака!
Немам игру, али сам гледао иогсцаст како је игра и било је невероватно. Свидело ми се што Данкан има своју фигуру!
Super Wings : Jett Run Arkády taw
тешко, али веома забавно. 😊👍
одлична породична игра! Играо сам се са родитељима и ћерком, сви то воле.
Супер забавна породична игра сигурно ће изазвати смех и развеселити децу и одрасле
Фантастична породична игра! Висококвалитетна игра у коју свако може да се укључи. Одличан поклон за породицу, али неопходан за породицу која жели да заобиђе сто, ради заједно или се бори!
Заиста забавна игра у којој ужива цела моја породица. Апликација повремено има проблема са повезивањем са постољем и морамо да је поново покрећемо и поново покрећемо апликацију прилично често да бисмо започели, али када то урадимо, игра веома добро. Свиђа ми се што људи од 3 до 80 година уживају да играју овде!
супер и имам само 8
Ова игра је сјајна! Нема других речи, осим, преузмите игру и апликацију одмах! Верујте ми, вреди вашег времена!
Одлична игра која се игра као тим или у борбеном режиму!
МИ ТО ВОЛИМО!
Нисам играо неко време и вратио сам се томе. Био сам узбуђен што ћу испробати изазове, али они се неће учитати. Пробао сам све 3 и оставио их око 5 минута сваки и без среће
Фаб! 👍😍
Тако узбуђен због ове игре!!!!!!!!
Ово је најбоља игра икада направљена.😎😎😎😀😀😀😃😃😃
Beasts of Balance Juegos de mesa inf
Стварно забавно! Нови против режима је епски👌
Хладан
Мислим да је то веома природна игра
Апликација је понекад мало покварена, али забавна игра
Супер забавна игра