Post by welquirattvergti on Mar 6, 2022 15:19:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά stamina hack ▞▞▞
▞▞▞ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 2022 version ▞▞▞
Το στάδιο 2-24 είναι αδύνατο να περάσει, υποθέτω ότι εδώ πρέπει να πληρώσω για loot boxes, συγγνώμη όχι τόσο νωρίς στο παιχνίδι!!! Είμαι ενοχλημένος γιατί πραγματικά μου αρέσει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει ακόμη αρκετό περιεχόμενο.
Το σεμινάριο δεν είναι πολύ σαφές, κάντε κλικ σε αυτό το κλικ για να προσθέσετε αυτήν τη χρήση, αλλά καμία πραγματική εξήγηση για το τι κάνετε, πολύ περίπλοκο και καθόλου διασκεδαστικό
Χωρίς προσβολή, φαίνεται υπέροχο παιχνίδι 👍👍👍👍👍👍👍👍👍 αλλά δεν ανοίγει στο τηλέφωνό μου παρακαλώ βοηθήστε με😑😑😑😑
Εξαιρετικό περιεχόμενο!
Το ίδιο το παιχνίδι είναι υπέροχο, μια πολύ ωραία άποψη για το είδος παιχνιδιού match three. Ωστόσο, υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ bug/glitch και (από όσο ξέρω) δεν υπάρχει τρόπος να το αναφέρετε στο παιχνίδι. Συνεχίζω να εξοπλίζω με πολύτιμους λίθους τον εξοπλισμό μου και μετά όταν βγαίνω από την οθόνη χαρακτήρων, τα εξοπλισμένα πετράδια εξαφανίζονται. ΜΟΛΙΣ έχασα 2 πετράδια κατάταξης 3 και 1 κατάταξη 4. Αυτό συνεχίζεται εδώ και εβδομάδες και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η φαντασία μου, αλλά μόλις έχασα 2 πετράδια κατάταξης 3 και 1 πετράδια αντοχής κατάταξης 4. Αυτό είναι πέρα από εκνευριστικό.
Το αρχείο του δεν κατεβάζει
Kick the Buddy მძაფრსიუჟეტიანი xlr
Το παιχνίδι φορτώθηκε και στη συνέχεια χάλασε πριν ολοκληρωθεί η ιστορία εισαγωγής. Τότε δεν θα συνδεόταν με τον διακομιστή.
Φοβερή τέχνη και ωραίο παιχνίδι! Θα πρέπει να προσθέσετε τη λειτουργία PvP στο διαδίκτυο!
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Παιχνίδια παζλ xed
Αυτή είναι η 2η μέρα που παίζω το παιχνίδι μετά την εγκατάσταση. Το παιχνίδι είναι υπέροχο!
Υπέροχο παιχνίδι παζλ. Πολύ ενδιαφέρουσα μηχανική παιχνιδιού. Φοβερό έργο τέχνης. Φαίνεται να ενημερώνεται συχνά με καλύτερες δυνατότητες. Συνεχίστε την καλή δουλειά της ομάδας προγραμματιστών.
Κάνω απεγκατάσταση γιατί δεν χρειάζεται το σεμινάριο. Τα σεμινάρια παιχνιδιών πρέπει να είναι προαιρετική επιλογή, όχι αναγκαστική. Πραγματικά με ενόχλησε τόσο πολύ. Συγνώμη.
Πολύ καλό παιχνίδι παζλ match 3. Έχει ωραία ιστορία και πολλά στοιχεία RPG. Έχω τελειώσει το κεφάλαιο 3 της καμπάνιας και η εξέλιξη είναι πολύ καλή. Τα ποσοστά πρόσκλησης ηρώων είναι δίκαια. Ήρθα από το Empires & Puzzles όπου τα ποσοστά κλήσεων είναι φρικτά! Είχα ένα μικρό πρόβλημα με ένα bug στο παιχνίδι. Το ανέφερα στην ομάδα προγραμματιστών και η υποστήριξη πελατών ήταν πολύ γρήγορη και χρήσιμη. Με επιβράβευσαν ακόμη και κάποιους πόρους στο παιχνίδι για την αναφορά του σφάλματος. Το παιχνίδι είναι ομαλό, συναρπαστικό με διασκεδαστικούς μοναδικούς χαρακτήρες. Συνιστάται!!
Μόλις ξεκίνησα δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα και να διαβάσω όλα όσα έχω κολλήσει δεν ξέρω πού το παιχνίδι δεν θα με αφήσει να ξέρω πού να πάω Απεγκατάσταση
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις
Το χειρότερο παιχνίδι καθώς δεν ανοίγει
Bablu yadav
Κακή εφαρμογή
Θα πρέπει να αλλάξετε το όνομα αυτού του παιχνιδιού σε P2W money grab γιατί αυτό είναι όλο
Ωραίο ααπ
Είμαι εδώ για να παίξω bec της εφαρμογής που με φέρνει εδώ και θα πρέπει να παίξω αυτό το παιχνίδι για 3 ημέρες, ώστε να πληρωθώ bruh :v
Δεν ανοίγει μερικές φορές ο διακομιστής δεν έρχεται! Κάπως έτσι έρχεται
καλό παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν λειτουργεί ποτέ. Το να προσπαθείς να ξεκινήσεις μια μάχη δεν κάνει τίποτα. Εμφανίζεται η οθόνη εκκίνησης για τους χαρακτήρες και δεν μπορείτε να ξεκινήσετε. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί πίσω για να επιστρέψετε και αυτό είναι. Τι χάσιμο χρόνου
Η σύνδεση πρέπει να τελειοποιηθεί, διαφορετικά υπέροχο παιχνίδι!
Παιχνίδι σανό, đồ họa đẹp, mượt mà, nói chung ưng
Ομορφη
Υπέροχο παιχνίδι match 3 μέχρι στιγμής για μένα! Παρόμοιο στυλ με το Empires & Puzzles και το AFK Arena! Υπέροχα έργα τέχνης. Φύλακας!
Το ίδιο όπως είπαν και άλλοι. Δεν περνά από την οθόνη πιτσιλίσματος μάχης. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να παίζω το παιχνίδι.
Έχω προβλήματα σύνδεσης με το παιχνίδι, αλλά οι προγραμματιστές εργάζονται πολύ σκληρά για να τα λύσουν. Αλλάζω τη βαθμολογία μου σε 4 αστέρια για την καλή προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτό
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό
Καλός
Παίζει ακόμα να είναι σε ανάπτυξη beta. Οι μηχανικοί καταστημάτων αισθάνονται ατελείς και η δυσκολία είναι θρυλική ακόμη και για τα πρώτα στάδια. Ίσως με τον καιρό αυτό το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι εξελιχθεί στον εαυτό του.
Έτσι η τελευταία ενημέρωση άλλαξε πολύ το παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί άλλαξαν τόσο πολύ όσον αφορά το gameplay και τις ικανότητες των χαρακτήρων. Διόρθωσαν πράγματα, κάτι που είναι ωραίο. Αλλά ειλικρινά, οι αλλαγές στο παιχνίδι με αποτρέπουν να συνεχίσω να το παίζω. Ίσως να μην είναι μεγάλη υπόθεση για όσους μόλις αρχίζουν να το παίζουν.
Παιχνίδι hay vì chị tôi thiết kế đồ họa
Δεν μπορώ καν να παίξω. Αποσυνδέθηκε από τον διακομιστή.
Δεν μπορώ να συνδεθείτε, μπορώ να κάνω οποιοδήποτε παιχνίδι σφαλμάτων σταδίου lol
Δεν θα φώναζε καν δυνατά και είμαι στο σπίτι των φίλων μου και έχει πολύ καλό ίντερνετ
Ως λάτρης τόσο των Empires & Puzzles όσο και των Gems of War, αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι RPG ταιριάσματος 3. Γάντζος για 2 ώρες συνεχόμενα! Πραγματικά δροσερή ιστορία και διασκεδαστικοί χαρακτήρες με όμορφα έργα τέχνης. Τα νέα γεγονότα Dark Realm και Endless Zombie Hunt είναι διασκεδαστικά. Προσφορές Sick Black Friday! Καλοί προγραμματιστές δουλειάς.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά τελευταία σταμάτησε να λειτουργεί για μένα. Έκανα κλικ στο start battle αλλά δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω ξανά αλλά είναι το ίδιο. Παρακαλώ διορθώστε το!
Καλός
Πω πω, έχει περάσει καιρός από τότε που ένιωσα υποχρεωμένος να αφήσω μια κριτική για ένα παιχνίδι!Αυτό το παιχνίδι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ και έχει τόσες πολλές δυνατότητες ανάπτυξης! Εξαιρετικό παιχνίδι παζλ match 3 με ωραία στοιχεία RPG. Υπέροχα γραφικά, υπέροχη ιστορία και σταθερό gameplay. Ο προγραμματιστής και η υποστήριξη φαίνεται πραγματικά να ανταποκρίνονται σε ερωτήσεις και αιτήματα! Κανένα παράπονο από εμένα! Καλή δουλειά!
kịch bản παιχνίδι hay và thu hút, xuyên suốt toàn παιχνίδι, đồ hoạ khá đẹp mắt, 5 sao xứng đáng
Ευχαριστώ για μένα