Post by welquirattvergti on Mar 6, 2022 14:57:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ball Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ball Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Ball Blast 2022 version ▞▞▞
Ball Blast እንቅስቃሴ ያለባቸው ysm
Добра игра. Твърде много реклами
АКТУАЛИЗАЦИЯ: Току-що актуализирана, сега рекламите в кутия са в средата на игралното поле вместо банери. Тези разработчици се интересуват само от приходите от реклами. НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА. Беше забавно, когато всъщност можеше да го играеш. Банерните реклами продължават да се показват в средата на екрана, докато се възпроизвеждат след последната актуализация. Жалко, много ми хареса тази игра
Играх тази игра от години и дори направих платения ъпгрейд за премахване на реклами. С новия изскачащ прозорец, който иска да събере информацията ми за реклама, ще деинсталирам.
Вибрирането е изключено, но все още вибрира, когато умра. Много реклами. Прекалено много. Подобно на играта, поправете тези два проблема и ще получите 5 звезди. Много други "римейки" на тази игра, така че ако не я поправят, просто изтеглете друга.
Забавна игра,ама много реклами
Харесвам играта, това е игра, която играете, за да прекарате време, много забавна и доста пристрастяваща. Помага, когато съм търпелив да се случи нещо, като да чакам на рецепцията на лекаря или да чакам храната ми да дойде в ресторанта. Препоръчвам 11/10
Бях нервен (някак си излязъл), но когато играх ниво 1, разбрах, че е трудно (и го мисля). Така че мислех, че ако някой премине ниво 1, той/тя е законно квалифициран. Тогава си помислих, че ниво 100 ще бъде невъзможно! Така че, ако видя някой да премине ниво 1, ще припадна. И така, моля, можете ли да направите ниво 1 по-лесно? По този начин някой може да започне с добър край. PS: Причината да е трудно е, че по-големите топки стават по-малки, докато има толкова много топки, че може да бъдете ударени от една от тях.
Не можете да играете играта, освен ако не сте свързани с интернет, за да могат да ви принудят да гледате реклами. Работя на място, където получавам 0 сигнал. Абсолютно отвратителна функция, която прави играта невъзможна за мнозина.
Ball Blast Árkádjátékok dgai
Отначало беше забавно, след което добавянето продължаваше да се появява в средата на играта, което правеше играта невъзможна. Щеше да получи една звезда за това, но в началото беше забавно, така че 2 звезди. Те също излъгаха. Не съм купил реклами и продължавам да получавам реклами. Беше само 3 и 1/2 долара, така че нищо страшно, но все пак. Освен това по-късно в играта не растете. Трябва да гледам 30-секундна реклама, за да получа 50 000 монети, когато имам нужда от 15 милиона монети, за да увелича част от скоростта на топката или силата си. Тази игра не е предназначена за дългосрочна игра
Gg
Аксел е най-добрият
Touchgrind BMX 2 Спортни dlhn
Играта е забавна, но е ужасна с рекламите, които трябва да сте онлайн и ако се опитате да играете офлайн, за да се отървете от рекламите, тя ви принуждава да играете само с wifi, за да могат да ви дават реклами, беше добре, но сега е ужасно само заради рекламите.Тази игра беше забавна, но сега не е, преди бъг, където щях да плъзгам пръста си по екрана и оръдието ще спре да се движи
Това е страхотна игра.. и се чувствате много готини, спокойни и енергични, след като играете тази игра.. но основните проблеми с тази игра са първо досадните реклами, които напълно намаляха желанието ви да играете и второ, тя няма резервна система. . че ако някой изтрие играта и я преинсталира, той ще загуби всички изчистени по-рано нива и трябва да играе отначало..
Това е много забавно да се играе. Единственото нещо, което искам да променя е, че използва малко повече батерия, отколкото трябва.
След като се отървете от насилствените реклами, тази игра е толкова забавна
Ball Blast እንቅስቃሴ ያለባቸው ysm
Играта беше забавна без реклами. Вече не мога да играя без wifi. Преди беше любимата ми игра за полети, но сега изисква wifi или клетъчна връзка. Няма да играя повече.
Точно когато е достигнато ниво 12 и една реклама ми счупи играта 😬😬😬. Давам -90000000 звезди!!!!! НАЙ ЛОШАТА ИГРА НА СВЕТА!!!! Също чух Slenderman.. ☹☹☹☹
Бих му дал повече звезди, но рекламите са сериозно досадни. Тази игра е толкова проста и толкова забавна, че наистина ми хареса да я играя и да слушам музика, но фактът, че има реклама след всяко ниво, независимо дали печелите или губите, е наистина разочароващо. Деинсталирах само поради тази причина, съжалявам. Страхотна игра
Тази игра е супер пристрастяваща! Но рекламите са малко прекомерни. Последните няколко актуализации помогнаха за това, но това все още е отрицателен аспект за мен. В противен случай това би била игра с 5 звезди
Бонус монетите никога не работят, те просто удвояват рекламите без причина. Тази игра третира времето ми като безполезно. Това е добра игра, струваща много повече от 1 звезда... Просто искам да им дам урок как да се отнасят с уважение към играчите си. Редактиране, не съм актуализирал играта и проблемът изчезна сам, засега. Не са ви нужни никакви уроци по уважение към бъг, който дори понякога можете да видите. Получавате звездите си обратно, но моля, опитайте се да поправите грешките си.
Никога досега не съм виждал това ниво на налагане на реклами. Бих му дал 0 звезди, ако можех. Обява се пуска СЛЕД ВСЯКО НИВО. Който реши, че това е добра идея в екипа за разработка, трябва да се върне към чертожната дъска. шокиращо.
СУПЕР ПАНГ
В началото беше наистина добре. Но след това в тази нова актуализация и фактът, че вече не е офлайн, така че гледането на реклами наистина го направи лошо.
Твърде много реклами. Реклама в долната част на екрана, реклама между всяка игра. Прекарвате повече време в гледане на реклами, отколкото в игра.
Липсва ми да играя тази игра по време на пътувания, те я съсипаха също така контролите са бавни и забавени
Забавна игра, но количеството добавки е убито за мен. Получавате шанс, след като не изгледате видеоклип и получавате допълнителен шанс, но ако решите да не го направите, играта все пак ще постави добавка, след като ни обърнете. Някак си безсмислено да ви принуждавам да гледате добавяне, след като почти винаги се обърнете.
Забавно и просто.
Това е страхотно приложение и игра! Прекарах много часове, опитвайки се да стигна до следващото ниво, и все още се забавлявам. От всички приложения, които съм изтеглил на телефона си (>100), Ball Blast е едно от любимите ми. Едно предложение: можете ли да направите така, че да можем да посетим levela, който вече сме победили? След известно време играта е супер трудна и бих искал да преразгледам по-лесните нива, за да играя по-небрежно. Благодаря за невероятната игра!
3 звезди? Но е от VOODOO. да. Да, така е. Но виждате ли, тази игра съдържа по-малко реклами. В тази игра всъщност можете да прекарате повече време в играта, отколкото в гледане на реклами. *мина доста време, откакто играх играта (направо ми омръзна), така че ако са я променили, така че да прекарвате повече време в гледане на реклами, считайте, че 2 от звездите са отменени.
това е добра игра, обичам я, но WAYYYYYY ДО МНОГО РЕКЛАМИ, това е игра, в която умираш често, като много, така че постоянно виждаш реклами за разлика от повечето игри, където живееш известно време, след което умри тази игра е опитай, умри, опитай отново бърза последователност, така че рекламите стават твърде много за справяне и развалят забавлението, т.е. приложението се нуждае от реклами, просто намаля честотата им, моля
Много добра игра, но мразя пръстена
Не инсталирайте това приложение. Не си струва 45 секунди, които може да прекарате в игра. Тя е пълна с реклами и играта не ви позволява да играете, докато сте в самолетен режим. Безсрамно грабване на пари.
Това е добра игра, но огромното количество реклами, възпроизвеждани във всяка част от играта, намалява забавлението, което играта добавя. И прави преживяването наистина жалко за играча. Съгласен съм, че разработчикът също трябва да направи малко пари. Но хей, просто защото захарната тръстика е сладка, не означава, че я изкореняваш и дъвчеш цялата. Няма нищо забавно за играча и това е. Три звезди за забавлението, докато продължи 🤣.
Сега тази грешка при актуализацията е коригирана. Това е любимата ми игра. Много много пристрастяващо. Актуализацията току-що счупи перфектно работеща игра. Сега главният екран няма да напусне по време на игра. Трябва да коригирате тези грешки и да изпратите друга статистика за актуализиране!
Ball Blast Arcade dski
Играта би била супер забавна и беше преди вуду, но сега има реклами във всеки един рунд, независимо дали печелите или губите. Освен това те ви принуждават да гледате реклами, за да надстроите. Играта е забавна без всички реклами, жалко, че е пълна с реклами.
Наистина е забавно, особено че е офлайн, но има само 1 проблем. Играта става по-трудна с напредването, както и вашите надстройки и това не е достатъчно, ако можете да добавите повече сили, които идват от кафявите произволни топки. Благодаря ти, страхотна игра между другото.
Започна добре, но по-късните нива са почти невъзможни за завършване предвид броя на експлозиите на екрана, когато ударите топка, не можете да видите нищо и следователно не можете да се отдалечите достатъчно бързо. Актуализация: След като играх играта за известно време, аз съм разочарован, защото следните опции не работят: - Възможност за избор на „Допълнително оръдие“ в магазина. Когато го изберете, пише „Не мога да се свържа с магазина, моля, проверете връзката си. Връзката ми е наред. Останалите 2 опции в магазина отнемат известно време, за да се активират, след като влезете в магазина: - опция Free Heart чрез гледане на видео - x50 диаманти, като гледате видео. Ако тези опции са отложени във времето, би било удобно да се покаже обратното броене.
Тази игра е невероятна. Така че можете да го опитате и е по-трудно ниво по ниво, но се наслаждавате страхотно.........
Рекламите развалят забавлението от реалния геймплей.
Играта е добра
Още една страхотна игра, засегната от реклами. Прекарах цялата 1 игра, като я изпробвах, преди да ме ударят веднага с 3 реклами само за щракване върху различни менюта. Така че влязох направо в самолетен режим, за да получа добър вкус за играта. Въпреки че играта е забавна, тя става експоненциално по-трудна в рамките на 10 нива. Умирането понякога е почти неизбежно и е много ясно, че иска да купувате монети. Tldr, страхотна игра, МНОГО твърде много реклами и хищнически практики. Използвайте самолетен режим, за да се забавлявате.
тази игра е забавна. едно нещо, което забелязах, че не ми харесва, е нивата да стават по-лесни колкото повече пъти ги играете (особено нивата на шефа), за да създадете илюзията, че просто се подобрявате, но топките излизат по-ниско и по-бавно с всеки следващ опит. Не ми харесва, че нивата на шефа са напълно невъзможни за преминаване от първия път. вероятно е стратегия за пристрастяване, но ме притесняваше по някаква причина. също твърде много реклами. почти толкова време за реклама, колкото време за игра
Ball Blast Árkádjátékok dgai