Post by welquirattvergti on Mar 6, 2022 14:54:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Infinitode 2 - Infinite Tower Defense 2022 version ▞▞▞
ברצינות? ניסיתי מספר פעמים להתחבר לאינטרנט בתקווה לפתור את הפענוח שלוקח לנצח לפענוח אבל עדיין לא קרה כלום. עדכנתי את המשחק 3 פעמים ודירגתי בתקווה שהשגיאה הזו תיפתר אבל שום דבר לא קרה.
משחק הגנת מגדל שאינו זבל חותך עוגיות. גרפיקה פשטנית המוצגת באופן שמתאים לנושא המשחקים. יש לזה אפילו קצת סיפור! חנות אופציונלית במשחק שלא נדחפת לך בפרצוף, וגם לא מודעות. למעשה, גם פרסומות הן אופציונליות לחלוטין, אך הן גם נותנות דחיפה של 25% לתגמול סיום המשחק. זה יכול להיות קצת טרחני אז צפייה ופרסום פה ושם עוזרים גם לך וגם למפתחים. שווה הפסקה מדי פעם של 30 שניות הייתי אומר. ימליץ.
מעריץ של הראשון, מעריץ גדול יותר של זה. ההתאמה האישית מאפשרת לך לתעדף אילו מגדלים עובדים להנאת השחזה שלך. אמנם יותר טחינה אבל זה לוקח יותר מדי משאבים כדי לרמה סטטיסטיקה אחת או כוח אחד. והקודים? איפה הקודים תודה שהפכת את המשחק הזה למהנה יותר. תמשיך להתפתח!
מערכת כבר מסובכת עם מספר רב של משאבים שונים, מותאמת למערכת מסובכת יותר, עם כמות גדולה יותר של משאבים ואקראיות. XD אתה עושה את זה לא נכון!
אחד ממשחקי הנייד הטובים ביותר ששיחקתי- f2p או אחרת. משחק TD ממש מעולה. פשוט, מאוזן היטב, מגוון נחמד וכמה מכניקות מעניינות לשחק איתה. הדגם בחינם למשחק של המשחק הזה הוא אחד הטובים שראיתי. ההתקדמות קלה ואתה מדרג בזמן מבלי לשלם. קל לרכוש את המטבע במשחק. זה יכול להיות משחק די מטונף ברמות עצמן וצריך לחזור על רמות קודמות כדי להתקדם. עם זאת, זה מעולם לא הרגיש כמו מטלה. אוהב את זה!
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense Strategi wgml
כמה חבל, התכונה "עץ מחקר אינסופי" במצב אינסופי, היא לא באמת מחקר אינסופי. זה מפסיק ברגע שאתה מגיע ל-lvl 20-30. הבא הוא... כן הם עשו את זה, סוף סוף הם עשו את זה, הם מוסיפים תכונה של שרטוט למשחק הזה, זה מבאס
משחק נפלא עד כה, אבל יש המון באגים בפירוט, כמו פעם אחת ברמה השנייה של המדריך, שמתי את כל 3 המגדלים אבל הוא אמר שהצבתי רק 2/3, או במדריך אם אתה הולך אל החלק עם עניין מונה הגלים, ואתה ממשיך ללחוץ על הכפתור (פינה הימנית התחתונה) הוא יתרחב לאין סוף עד שתפסיק ללחוץ על הכפתור. עם זאת, אלה לא חשובים וחוץ מהמשחק הנהדר הזה! תודה!
רציתי להצטרף לעגלה האיסור על תלונת עדכון 1.6 זו. אותה סיבה למה אני נוטש משחקים שמוציאים את ה"כיף" ב"משחקים". נהניתי מהטחינה ותמיד מצפה לשדרג את המגדלים שלי. עכשיו אני שונא איך אני צריך לשחק עוד 20-30 פעמים רק כדי "לשדרג" 1!!!!! הרבה $! די בדיחה. רציתי להשאיר ביקורת כדי שאחרים יזהירו. זה עדיין כיף, אני פשוט לא אשחק כל כך הרבה. יבדוק שוב ואז אם או שהם יגדילו שלל או יחזרו.
משתנה לאין שיעור וניתן לשחק. עוסק בזה מאז שהוצא. עדיין לא משועמם.
די טוב לעזאזל. אני מעדיף את הראשון על פני זה, בעיקר בגלל סגנון הקל להרים ולנגן של הראשון. ההמשך הזה לא מסובך או מבלבל, הוא ממש מעולה, רק בהשוואה למקור, אני מעדיף לשקוע בזה זמן. אני מאוד אוהב את מה שאתה עושה, זה מה שסדרת מגדל ההגנה צריכה להיות.
אוקיי, אולי הגרפיקה לא הייתה הכי טובה אבל המשחק הוא מעבר לכל משחקי td. כל, yes EVERY מגדלים מאוזנים וניתנים לשימוש בכל נקודות של המשחק מהמוקדמות ועד המאוחרות. יש גם עץ מיומנות גדול להרבה דברים. 5 מתוך 5, משחק הגנת המגדל הטוב ביותר מבחינת משחקיות
המשחק הזה בקונספט שלו הוא משחק נהדר. הוא נהדר בפשטותו ועם זאת עמוק מספיק כדי לתפוס ולהחזיק את תשומת ליבי, וזה איזון נחמד. יכול להיות שאני פראייר למשחק TD טוב... עם זאת, המבנה האחרון שלך שבר את המשחק. כל בקרות הרמות חסרות. עכשיו זה בלתי אפשרי לשחק. סמסונג S8. תודה על המשחק הנהדר, ומקווה שתתקן אותו בקרוב.
גרפיקה נחמדה, מחושבת היטב וניתן לראות מפתחים משקיעים הרבה זמן ותשוקה. הבעיה היחידה היא שאני צריך גוגל או אפילו מגדלת כדי להיות מסוגל לקרוא את הטקסט. יש יותר מדי מידע על המסך מכדי שניתן יהיה לטפל בו בטלפון... אז בסופו של דבר לא שיחקתי כי לא תמיד אפשר לשאת זכוכית מגדלת
במשחק מרוויחים מטבעות במהירות ועוזרים לשדרג ציוד מה שמקל לשחק שוב ברמות ולנסות להשיג ציונים טובים יותר
אני לא מוצא את הגלים/המשחק עצמו כל כך מעניין ומערכת המחקר דורשת משאבים שאתה צריך לכרות, שאני ממש לא אוהב. כמו כן, רוב שדרוגי המחקר בקושי עושים דבר ואינם מרגישים מתגמלים כלל. אני אף פעם לא מתכנן את השדרוגים שלי או מגדיר מטרה, אלא פשוט חוקר מה אני יכול. במשחקים אחרים, הייתי מגדיר יעדים לטווח ארוך ומיד מרגיש חובב של כל מה שחקרתי. זה הרבה יותר מספק ממערכת המחקר של המשחק הזה.
עבר מירור חסר דעת עם הרבה טחינה לזה. ובכן זה דורש קצת סבלנות. אחרי ששיחקתי 20 יום אני עדיין לא מבין כמעט חצי מהמשחק. אבל אוהב את התכנון, הטקטיקה, החזרה על הרמות. יכול להשתמש בכמה שיפורים קלים, כמו היכולת לראות את חוזק המגדל במגדלים שכבר מותקנים, אבל בסך הכל, חמישה כוכבים. #עריכה: לאחר 15 ימים בערך, שיחק רק אתגרים יומיים. לא מצליח להבין את הרלוונטיות של חצי מהעץ הטכנולוגי. וויתר.
נקי במיוחד ובאופן כללי פלא לראות, נראה שהשדרוגים מסתעפים לאינסוף שעליו יש אנשים שמתלוננים. לא ממש שיחקתי הרבה, אבל אני נותן למשחק סקירה של 4 כוכבים ולא 5 כוכבים בגלל התפלות של שדרוגי המגדל, שמסירים קצת אסטרטגיה מהמשחק (למה לא שדרוגים מיוחדים?). אף פעם לא יכולתי לשאת לתת משחק מעוצב ללא רבב כמו זה תחת 4 כוכבים, ומה שיש נוצר בצורה מושלמת כדי ליצור יצירת מופת מונוכרום.
גדול ולא חמדן. לא אכפת להפיל עליו כמה דולרים מכיוון שניתן לשחק בו בכל מקום ובכל זמן. גלים אינסופיים זה מהנה מאוד וגורם לשימוש ב-XP להיות בעל ערך. גם מוזיקה טובה.
עריכה: לאחר העדכונים האחרונים, רצועת המוזיקה של הלובי נעצרת אוטומטית ולעולם לא תתחיל שוב עד שתפעיל מחדש את האפליקציה. נא לתקן את זה, אחרת נהיה משועממים מבלי לשמוע רצועת מוזיקה (-1 כוכב☹️).......וואו, משחק מדהים בלי סוף .אני אוהב את הקונספט ההולוגרפי הזה בתפריט הראשי ואני אוהב גרפיקה דו-ממדית מדהימה. בבקשה תביא עדכונים נוספים בתכונה.
יש דבר כזה יותר מדי הדרכה. כמפתח אנא זכרו זאת: שחקנים סקרנים באופן טבעי לגבי המשחק, אין צורך להסביר כל דבר קטן. פשוט זרקו את השחקן אל הקצה הרדוד ותנו לו ליהנות מהמשחק שלכם. לא עברתי את השלב השני, כשהמשחק אומר לי "כפתור השדרוג משדרג את המגדל שלך" אז אני לא יכול להגיד כלום על המשחקיות בפועל.
אוהב את המשחק אבל יש מקרים שבהם המשחק ממשיך להתקרב, זה מעצבן!
עדכון 1.6.0 עדכון המונטיזציה זה בדיוק איך אתה הורג משחק טוב. כעת הם הוסיפו את אותה מכניקה של תפיסת מזומנים שבה משתמשים במשחקים אחרים. מה שאתה צריך לשדרג עכשיו מגיע בקופסאות נדירות אקראית שלוקח שעות לפתוח, אלא אם כן אתה משלם $ אמיתי ולא ניתן למכור אותן כדי לפנות מקום לשידות טובות יותר. תגובתו של המפתח לגבי "שקלים להשיג פריטים, פשוט לשחק" היא שקר. "רק שיחקתי" והמערכת החדשה היא הונאה סטנדרטית לתפוס מזומנים. אני מסרב לשחק משחקים שמשתמשים בזה.
משחק מדהים. המורכבות הנסתרת גורמת לחוויית משחק חוזרת מדהימה ועץ המחקר מאפשר לך ליצור אסטרטגיה משלך. התלונה הקטנה היחידה שיש לי היא ששדרוג המגדלים לא משנה אותם מבחינה ויזואלית וזה אחד הדברים שאני אוהב מאוד במשחקי TD. גם אם השינויים מינוריים, יהיה נחמד לראות אותם מיושמים.
כיף עם מודעות מוגבלות
לא משחק מזדמן להירגע איתו למרות המראה. המשחק קצת מהנה וגורם לך לחשוב אבל כדי להתקדם אתה חייב להפסיד שוב ושוב ולחזור לרמות קודמות בגלל אויבים חזקים ממך, זה בעצם חגיגת טחינה. מחקר שדרוגים מוגבל על ידי התקדמות כך שתוכל לראות לאן אני הולך עם זה. אני מצטער שהתעצבנת על המפתח, אבל זה עולם קשה והמשחק שלך גם כן אז אתה צריך לצפות לו.
אַשׁפָּה. גרפיקה סופר קטנה, לא מסתובבת ועובדת במצב לרוחב בלבד, ברור עבור פאבלטים, לא עבור טלפונים. ניסיתי לשחק משחק, לא נותן לך לשחק או לחקור, רק איזה צ'אט צץ עם איזה הדרכה של מטפלת בכל פעם שאתה מנסה להסתכל על משהו על המפה. מאוד מייאש, לא מבזבז יותר זמן על זה.
אני נהנה מ-infinitode 2, עם זאת, בכל פעם שאני מעלה את המשחק הוא אומר שיש עדכון זמין, אבל כשאני בודק בחנות Google Play, אין עדכון. בבקשה עזרה מלבד הנושא הזה, כפי שכבר אמרו, אני ממש נהנה מ-infinitode 2 עכשיו. עריכה: עדכנתי עכשיו את infinitode, מניח שפשוט היה צריך לחכות עד שהעדכון יופיע
כיף אבל יש כלי לכריית נתונים... ההגנה שלי מצאה אחד באפליקציה אז כן המשחק הזה מעולה וכן הוא משתמש בכלי לכריית נתונים אבל זכור שבדרך כלל הוא משמש עבורו או אולי אין כריית נתונים idk. עדיין לא שווה את הסיכון חוץ מזה שהיא סורקת את האפליקציה כבטוחה אז שחק על אחריותך בלבד.
אני בדרך כלל מתעב משחקי מגדל ההגנה אבל זה בעצם ממש מהנה! הגרפיקה מאוד פשטנית אבל כל כך פנטסטית. אני אוהב את האפשרות שניתן לדלג על המדריכים. זה עדיין מפריע לי שזה לא שלם עם המצב האינסופי ומצב המפתחים. בכל מקרה, משחק מעולה!
משחק לא מקוון מדהים, הכי טוב ששיחקתי עד כה. אם כי אני חייב להסכים שהעדכון האחרון עם פריטי יצירה חדשים הנדרשים להתקדמות במשחק מאטים הכל ומחמירים את השחזה אפילו
לא יכול להגיד הרבה בלי להיות עצבני או להגזים.... לגבי הרמות ודברי פתיחת הנעילה, עדיף היה אם אפשר יהיה לפתוח דברים מוקדם יותר, בעיקר ב-3-4 הרמות הראשונות. כמו כן, מגדלים מסוימים פשוט לא שווים את המחיר שלהם כמו תותח וכפור. כל המגדלים צריכים להיות מאוזנים בהיבט שלהם ולספק DPS דומים... אם זה יקר, זה אמור להיות טוב יותר ממגדל בסיסי. וצריך להיות הרבה עצות כלים... טיפים הכל, בבקשה. אוהב את המוזיקה.
משחק נהדר. כל רמה עולה במורכבות. בהחלט לא לשחק כדי לנצח. יישאר בטלפון שלי.
מאוד גרנדי, עם העדכון החדש יש עוד דברים שצריך לטחון ולחכות להם במקרה של פתיחת קופסאות. זה משחק בסדר אבל אני לא אוהב את כמות תוכן ה-freemium שהם הוסיפו עם העדכון האחרון
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense ยุทธศาสตร์ imcf
משחק הגנת מגדל מעולה. מאתגר ומהירות הסיבוב המוגבלת מוסיפים שכבת עומק נוספת לאסטרטגיה. הבעיה היחידה (בינתיים) היא שמהירות הסיבוב מעט מכווננת יתר על המידה. זה הופך כמה מגדלים לקשים מדי לשימוש יעיל עד שתוכל להרשות לעצמך שדרוגים מרובים. זה גם הופך את חובבי הוותיקים למהירות הסיבוב לקצת נחוצים מדי. אחרת משחק הגנת מגדל מצוין.
המגדל האהוב עליי לא יכול אפילו לגעת באויב הבסיסי ביותר!? הרסתם לי את המשחק הזה. גם חבל, זה המשחק שלי ללכת למגדל ההגנה. טוב, זה היה בכל מקרה. 😔
שבועיים של משחק ופגעתי בקיר. כנראה שיחק יותר מדי. הגיע לשלב 5 וזה ממש האט. מקסימום את כל הרמות מלבד שלב 5. המאבק לכרות משאבים ולשדרוג מגדלים מאכזב. שדרוגי הכרייה יכולים להיות זולים יותר. 150 עבור השדרוג הראשון זה בסדר, אבל 500 או 600 עבור השדרוג הבא זה יקר. מעולם לא טרחתי לקנות אותו כי המגדלים צריכים שדרוג. שדרוג חיזוקי המחקר יעזור ל-2 או 3 אחוזים במקום 1. אחרת, מוצק.
הייתי נותן שני כוכבים, נראה שלמשחק יש 4.8, אבל אם מסתכלים יותר טוב זה בעצם רק 2.6 כוכבים, אז ברור שהם בוגדים. חוץ מזה המשחק לא מהנה בכלל, צריך לבצע את אותן הרמות שוב ושוב, יש רק קומץ מגדלים, ובעצם הכל מאוד מינימלי ולא מלוטש. לא ממליץ.
בכנות אהבתי את המשחק הזה לפני העדכונים, כמו כשהיית יכול בקלות ללכת למאות סיבובים, לפני שהיית צריך את ה"כרטיסים" האלה כדי לשדרג, אני מתגעגע לטחון כסף ולכרות כדי לעלות, כלומר אני עדיין אוהב את המשחק אבל זה לא כמעט כיף עכשיו
שיחקתי את המשחק הראשון לפני זמן מה ואני זוכר שנהניתי ממנו. המשחק הזה הוא הרחבה מהנה של המכניקה הקודמת, אבל לאחר השלמת שני השלבים הראשונים עם כל 48 הכוכבים, זה מרגיש כאילו אני אצטרך לטחון די הרבה זמן כדי לעבור את רמה 3.3. המשאבים הנוספים הנדרשים הופכים את זה לקצת מייגע מדי בשבילי לשמור על מוטיבציה, מכיוון שבשלב זה זה יכול לקחת שידורים חוזרים של מספר רמות לשדרוג או שניים.
מגדלים אפילו לא מסתובבים מהר מספיק כדי לירות. אני אעביר, יש משחקי TD טובים בהרבה פחות מתסכלים.
משחק מעולה עם מוזיקה טובה אבל המחקר והשדרוגים לא מרגישים שווים את זה וקונים סיבוב 40 הם נראים חסרי משמעות. זה מרגיש כמו הרבה שחיקה תמורת מעט פרס. אני בטוח שהשדרוגים אכן משתפרים אבל נראה שזה לוקח זמן כמו עם יכולות המגדל, הם נמצאים במדריך אבל אסור לך להשתמש בהם עד 2.1 אז זה מבאס. בסך הכל משחק טוב אבל מאוד קשה וקצת מהיר מדי גם המשחק צריך להיות מואט בצורה מאסיבית לדעתי.
אתה צריך לבדוק את המשחקים שלך יותר לפני שאתה משחרר אותם. המנגנון של בחירת עדיפות לזריקה פשוט לא עובד. אולי זה נוטה לשנות משהו בבחירת אויבים לירות אבל זה לגמרי לא מזהה את ה"כוח" של האויבים. זה אמור לתקוף אויבים עם כמות הכוח הגדולה ביותר, אבל הוא נוטה לפתע לבחור אויבים חלשים יותר מנחילים מסיבה כלשהי. אם צריחי צלפים תוקפים אויבים על בסיס "כוח", הם צריכים לעבור למטרה הבאה לאחר ירייה ראשונה שתוקפת את רוב כ"ס האויב.
Guilty Parade [Mystery visual novel] 冒險 jnbu
יותר מדי דברים לניהול, המידע מעורפל ומונחים רבים כמו פרסים שנזרקים לכל עבר. נאלץ לגוגל רק כדי לשחק את המשחק ועדיין לא מבין הרבה מהתכונות. אני לא הולך לבזבז את חיי על זה
התרסקות מתמדת בכל פעם שאתה מציב מגדל, ומאבדת התקדמות בכל פעם.
למשחק הזה יש את ההדרכה הטובה ביותר מכל המשחקים ששיחקתי בהם (basedonmymemories). . . לובי נקי / רגיל / חלק (¿?). . . BGMs נוחים נהדרים. . .
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense ยุทธศาสตร์ imcf
הגנת המגדל הטובה ביותר בנייד. קשור מבחינה אסתטית ל-Geometry Wars, שהיא קצת נוסטלגיה. מערכת התקדמות עץ מיומנויות מצוינת לשדרוגים מתמשכים ויכולת משחק חוזרת, והכי טוב, ההתקדמות לא נעצרת ב-mtx כמו כל כך הרבה משחקי f2p. יש מצב "זיוף" המאפשר לך ליצור רמות משלך עם אריחים לא נעולים שהיא תוספת כל כך מדהימה. לא יכול לחכות להוספת דפדפן מפות הקהילה!
כשהבקעתי את המשחק לראשונה ב-2020 נתתי לו 2 כוכבים, בעיקר בגלל שהוא מרגיש יותר כמו בטא מאשר משחק גמור. עם זאת, מהר קדימה לשנת 2021 ו-I2 הוא בקלות אחד ממשחקי ה-TD הטובים ביותר ששיחקתי עד היום.
יש כל כך הרבה מה שקורה אבל זה עובד טוב ומהיר ובואו לי לשחק בין אייפד לאנדרואיד. אני לא מבין בכרייה בכלל... לפעמים יש שם, לפעמים לא אבל בסך הכל משחק ממש כיף.
משחק נוראי. המדריך ממשיך רמה אחר רמה. המשחק מניח שמעולם לא שיחקת במשחק הגנת מגדל. גם המוזיקה מתנתקת באקראי. אל תבזבז את זמנך עם זה
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense Strategi wgml