Post by tranurinolpa on Feb 17, 2022 6:54:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz xal ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Əla super
Bu, asılılıq yaradır, lakin sərt müştərilər oruc tutmaq üçün qəzəblənirlər
SƏVİYYƏ 72 MƏNİM ÜÇÜN ÇOX SÜRƏTLİ YOL ÇOX SÜRƏTDİR AMMA OYUN ƏYLƏNİR!!!!!!
i f siz diwnloed o getmir
Bu oyun telefonuma virus daşıdı. Buna görə mənim telefonum indi nasazlaşır və donur. Cool oyun anlayışı
Çox pis oyundu zəhmət olmasa onu quraşdırmayın. Çox irsiyyətlidir
Gözəl oyun
çox reklam
Burger Shop Kasual hobt
Bəli, əyləncəlidir, amma insanlar tez sifariş verməyə davam edirlər
bizi çox çətin ki, nifrət edirəm
Səviyyə 20-dən sonra oynamaq mümkün deyil. Siz həmişə təkmilləşdirmə üçün pul tələb edirsiniz
Hər kəs üçün çox əyləncəli, gözləmədə olan yükləmənin ən yaxşısı olduğunu söyləyir, ümid edirəm ki, bu oyunu olan hər kəsdən zövq alacaqsınız, xahiş edirəm yalnız həzz alın.
Mən bu oyunu oynamaq istəyirəm
bu oyunu bəyənirəm amma çoxlu reklam var 👎
Dope proqramı. Təbriklər.
gözəl proqramdır
Bu oyun çox pis oyundur bu oyunda toyuq əti və s
bu oyunu bəyənmirəm
Bu oyun əyləncəlidir!! Nə qədər çox səviyyəli olsa, bir o qədər həyəcanlıdır! Və hər səviyyə mükəmməldir.. Nə qədər çox oynasanız, müştəri daha sürətli gəlir.... Yaxşıdır, çünki bunun üçün istədiyinizi seçirsiniz... 😘😘❤️😁.. Bu, mənim oynadığım ən yaxşı oyundur. bütün həyatım
Bütün dünyada tullantılar
Səviyyə yüksəldikdən sonra...25 saniyə reklam olmalıdır..bu o deməkdir ki, biz oynadığımız zaman şəbəkəni oflayn etməliyik..əgər olmasa, kvotumuz dağılacaq...
oyun kimi, bəzən pirojnaların sayındakı fərqi görmək çətindir, donuz cadugəri sifariş səhv olduqda müştərilərinizi qəzəbləndirir
Bu heyrətamiz oyundur, bir az səbr tələb edir, amma çox reklam lazımdır.
Əla oyun! Onsuz kim bilir nə edərdim. Mən hər iki oyunu çox sevirəm və məncə 2-ci oyunu yoxlamalısınız. Bu oyunun icmasının güclü qalması və hələ də onu dəstəkləməsi çox gözəldir. Əgər bu baş versə, 3-cü oyunu gözləyə bilmərəm. Artıq 10 ildir ki, gecikdirildiyi bildirilir.
super
Bu oyun həmişə olub və həyatımda olub, mən həmişə onu sevmişəm. Mənə uşaqlığımı yaşadan oyunlardan biridir. Çox sağ ol. Bu oyun əsl incidir
Oyun kimi amma reklamlar gülüncdür
Hər zaman sevimli oyun 😍
Super əyləncəli, lakin digər yemək oyunları ilə müqayisədə həqiqətən streslidir.
Siege Castles 전략 oupv
Düzünü desəm, bu oyunu sevmirəm.
Ela Super
Burger Shop Santai ohg
Oynaması asandır... mən onu çox sevirəm🤞💖
Burger Shop Gündəlik swxb
Bu gözəl oyundur
reklam yoxdur pls
Bəyənmə
Əlavə təlimatla yaxşı oyundur
Yaxşı, mən bu oyunu dəfələrlə oynamışam və onu müxtəlif cihazlara endirmişəm və oyunda çox irəli getmişəm, lakin bu dəfə hər dəfə 21-ci səviyyəni oynamağa cəhd edəndə, oyun məni oynamaq üçün oyunu təkmilləşdirmək üçün ÖDƏMƏ məcbur edir Səviyyə 21, bu məni çox çaşdırdı, çünki əvvəllər bu oyunu oynayarkən heç vaxt başıma gəlməmişdi. Mən əvvəllər 21-ci səviyyədən daha da irəli getmişəm və indi bu çox ədalətli deyil. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.