Post by tranurinolpa on Feb 17, 2022 6:17:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
זה עתה חזרתי למשחק וחלק השתנו לטובה... עדיין נראה שההתקדמות איטית אבל אם הם ימשיכו להוסיף עוד דברים לעשות זה יעזור עם הטחינה עריכה: נראה שהעדכון האחרון הפך את זה למבנה שלי לא יכול לדחוף רחוק כמו פעם... לא יודע מה עשיתם אבל זה די שובר משחק בשבילי
לא רע
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Fabularne qon
Love Balls Hjernetrim doe
האפליקציה קורסת בעת ההפעלה
נהג לאהוב את המשחק הזה עד שאיבדתי את כל ההתקדמות שלי אחרי עדכון סכר והתמיכה לא עונה אז מה הטעם שיש כפתור תמיכה smh לא שווה להתחיל מחדש כל כך בכנות משחק מעולה בכל הסיבוב אבל אנשים דואגים שאתה תמיד מתחבר עדכון מגיע, אתה תאבד את כל ההתקדמות שלך ולעולם לא תקבל עזרה מאף אחד
לא רע אבל די טוב
הרבה דברים קורים מאוד מהר, אחרי שמתרגלים משחק ממכר וכיפי
ממה שראיתי אין הרבה תקשורת.. מה דעתך על צ'אט עולמי? שחקנים ייצרו יותר קשרים, קלאנים יהפכו פעילים יותר, ולכן גם המשחק באופן כללי.
הרבה מה לקנות את הג'ינג'ר שלי נמאס מהשעון והקנייה
נכנס לחשבון חודשים, פתאום המשחק קורס ו-ALL MY PROGRESS נעלם. אם זה דבר קבוע שהשחקנים צריכים להתמודד איתו זה אומר שהמשחק מבאס, ואין דרך טובה יותר לנסח את זה, אין הצדקה לזה.
כיף ומרתק, עם כמה דרכים להצמיח את הדמות שלך. הבעיה היחידה היא כמה מהר הוא מרוקן את הסוללה שלי, אבל נחמד שיש אפשרויות לחסוך בחשמל. לוקח זמן לבנות מומנטום, אבל ברגע שעושים זאת, זה הופך למשחק מאוד ממכר. עבודה טובה!
תקוע בהורדת נכס..
Tap Titans 2: Clicker RPG Game رول پلیئنگ evk
תפסיק להוסיף כל כך הרבה זבל. אתה מנסה יותר מדי. המשחק היה מהנה כי הוא היה פשוט ולא גוזל זמן רב מדי והרסתם את המשיכה שהייתה לו פעם. תפסיק גם עם תפיסת המזומנים, אתה מגרש אנשים.
המשחק מאוד נחמד ולא קיבלתי קריסות. הפיה יכולה להיות מעצבנת במיוחד כאשר אתה במאבק בוס והיא מנסה לגרום לך לצפות בתוספת אבל כשהיא משיגה לך זהב אני מגניב עם זה.
אני משחק במשחק הזה כבר זמן מה ואני כן נהנה ממנו, אבל לאחרונההמשחק ישר מסרב להשיק וזה מבאס בהתחשב בכמה כסף שקעתי במשחק הזה, אצטרך להפסיק את המשחק הזה אם בעיית ההשקה הזו לא תתוקן.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Nhập vai pne
המשחק הזה הוא כיף אבל IM עייף לחץ על המשחק
המשחק הזה הפך אט אט לבור כסף עבור מפתחים מכיוון ששני העדכונים הגדולים האחרונים שימשו להחלשת היבטי ההתקדמות עבור שחקנים ביומרה של הצגת שדרוגים חדשים לחיזוק. דחף בעדינות את השחקנים להוציא כסף על המשחק, המשחק הזה היה מפואר פעם, וכעת משתלם לנצח.
משחק הגון למשעמם.
זה משחק טוב, אבל - אני לא יכול לשחק בו. ראשית, המשחק קרס כשהגעתי ליוקרתי הראשונה. ניסיתי לאפס את הטלפון שלי ולנקות את המטמון שלי, וזה לא עבד. אז הייתי צריך למחוק את המשחק ולהתקין אותו מחדש. לאחר שעברתי את היוקרה הראשונה, הייתי צריך לנסות להיכנס למשחק ממש 7 פעמים כדי לשחק בפועל. למה הייתי צריך 'לנסות' להיכנס למשחק? כי זה המשיך להתרסק. אולי זה הטלפון שלי, אבל זה רק טלפון בן שנתיים. אז אני לא יודע מה להגיד.
אין לי עניין להצטרף לשבט, וברור שהמפתח מעניש אותי על כך שאני מרגיש כך. ביליתי זמן רב באיסוף רסיסי יצירה כדי לקבל את בונוסי הציוד שמאפשרים לי להתגבר על החיסרון של לא להיות בשבט. סוף סוף הגעתי לנקודה שבה יכולתי להתקדם בסדר, ואז הם "איזנו מחדש" דברים כדי להאט אנשים. כתוצאה מכך, עכשיו לוקח לי יום שלם של משחק פעיל ליוקרתיות רק פעם אחת! זה היה כיף קצת, אבל אני צריך לוותר.
אחלה משחק כדי להביר תזמן
אני עצוב כי אני משחק במשחק הזה אחרי הרבה שנים ועכשיו יש לו הרבה עדכונים זה מאוד כיף לשחק
מישחק טוב ממליץ עליו
טוב מאוד אבל כואבות לי הידיים צריך להיות כפתור הקשה אוטומטי
משחק די הגון להרוג זמן, הלוואי שהם היו מעדכנים את המשחק שלהם Tap Tycoon במקום...
היי, התחלות בפיגור לאחר עדכון 3.9!! אני לא יכול להנות מהמשחק יותר! לפני העדכון המשחק פועל בצורה חלקה בטלפון שלי. עכשיו זה יותר גרוע! אני לא יכול לשחק נכון. אנא תקן זאת. כבר ניסיתי להפוך את כל האפקט ל-Power Option אבל ללא שיפור! הפעלתי מחדש את המשחק וסגרתי את כל האפליקציות אבל עדיין המשחק בפיגור!! בבקשה תקן את זה תודה!
המשחק הזה צריך אינטרנט. לא מקוון בתיאור הוא שקר.
Tap titans הוא משחק מהנה נהדר לדילוג על זמן ולבילוי טוב
אפילו אם נתתי לו רק 3 כוכבים זה משחק ממש טוב, אבל בדיוק כמו לכל משחק יש לו כמה בעיות. המשחק בנוי על חזרה על אותו דבר שוב ושוב כדי לקבל בונוס קטן לריצה הבאה שלך. הטורנירים עושים את זה קצת יותר כיף ופשיטות החמולות שם כדי להוסיף משהו חדש מדי פעם. אבל עדיין זה מרגיש כאילו חסר לו משהו. הדבר האחרון שאני רוצה להוסיף הוא שסטטוס ה-VIP הוא יקר מדי, אבל המשחק מרגיש הרבה יותר טוב איתו.
משחק סופר מהנה. התמיכה מאוד מועילה, מבינה ומגיבה
אני אוהב את המשחק הזה שהוא כיף להשתמש בו 😄 אתה יכול להילחם בטיטאנים זה מדהים אבל דבר אחד אני רוצה שתוסיף הוא דבר שבו אתה יכול לחזור למפות שכבר עברת אבל זה משחק נהדר
המשחק הזה כל כך מהנה ואני אוהב איך הם עובדים ביחד במשחק הזה יוצר עבודה טובה עשית את זה טוב מאוד ואני רוצה להגיד תודה שפרסמת את הפרסומות זה עושה את זה הרבה יותר קל ואני לא מתאפס ב שלב אז תודה לך
משחק נחמד!!!!
המשחק כיף אבל האצבע שלי פגועה🤣 אבל זה בסדר המשחק כיף.
זה כיף שאני מצליח להשמיד המון ללא ספק ואין לזה המון עוין רק בעלי ברית כמו המון כמו גיבורים וחיות מחמד